Verlenging MediaMasters; maandag 20 november en dinsdag 21 november tot 15.00 uur

Zoals beloofd komen we bij deze bij jullie terug met een passende oplossing vanwege de storing die jullie vandaag hebben ervaren. We hebben besloten jullie twee dagen extra te geven om MediaMasters af te ronden. Dat houdt in dat je op maandag 20 november de hele dag en dinsdag 21 november tot 15.00 uur nog MediaMissies, waaronder de finale, kunt spelen. Vervolgens zullen wij op donderdag 23 november om 13.00 uur de winnaars bekend maken i.p.v. op maandag 20 november.

Als je midden in een MediaMissie bezig was toen de storing begon, kan je gewoon verder waar je gebleven was. Je antwoorden en de bits tot aan het moment dat je bent gestopt zijn opgeslagen.

MediaMasters Extra gesloten
MediaMasters Extra blijft wel gesloten om het eerlijk te houden voor alle klassen. De creatieve opdrachten zijn vandaag nog wel te doen en in te leveren. Willen jullie hiermee nog aan de slag? Lever ze dan vóór vanmiddag 15.00 uur in.

De creatieve opdrachten zijn via onderstaande webpagina’s in te leveren:
Maak je eigen Greenscreenfilm: https://www.greenscreenbox.nl/mediamasters
Film jouw sketch!: http://www.krff.nl/mediamasters/ 
Podcast Challege: https://kinderpodcasts.nl/podcast-challenge/
Dagje Uit: https://www.myndr.nl/nl/publicaties/dagje-uit/
Maak je eigen social media platform: https://www.skillsdojo.nl/socialmedia

Heb je vragen over de situatie van jouw klas? Neem dan gerust contact op met de MediaMasters-helpdesk via info@mediamasters.nl. We zijn op maandag 20 november en dinsdag 21 november extra telefonisch bereikbaar van 09.00 – 17.00 uur via 035-799 40 84.