Verdien alvast extra bits met ‘dagje uit’ van myndr

Kan jouw klas niet wachten om extra bits te verdienen voor MediaMasters? Ga dan vanaf vandaag t/m 3 november samen aan de slag met ‘Dagje uit’, de challenge van Myndr.

 

Steeds vaker zijn we online en dat biedt super veel mogelijkheden. Maar een goede balans tussen online en offline is nodig, ook op school. Doe daarom mee met de challenge van Myndr.

Durf jij het aan? Een dag helemaal offline?

Scoor extra bits voor MediaMasters

Doet jouw klas in de aanloop naar de landelijke wedstrijd van MediaMasters mee aan de offline dag? Dan kun je heel wat bits verdienen voor MediaMasters. Wat moet je precies doen?

Veel scholen maken gebruik van digitale hulpmiddelen, zoals: laptops, tablets en het digibord. Ook hebben een aantal vaste vakken online vorm gekregen. Een Offline-dag maakt dan inbreuk op je lesprogramma. Myndr biedt voor de Offline-dag een werkboek aan waar je offline toch aan de slag kunt met alle vakken.

Zo verdien je bits:

  • Vraag online een werkboek aan.
  • Maak tijdens de Offline-dag foto’s van de resultaten van minimaal 3 opdrachten als bewijsmateriaal.
  • Stuur het bewijs per post of wacht een dagje zodat je het na de Offline-dag via het online formulier kunt versturen.

Als je deze drie stappen heb doorgelopen heb je recht op de extra bits. Zodra het bewijsmateriaal is beoordeeld door Myndr, krijg je via MediaMasters je punten toegekend en zijn ze terug te vinden op Mijn MediaMasters.

» Kijk voor meer informatie op www.myndr.nl/offline-dag

Bekijk hier een overzicht van al het nieuws rondom MediaMasters en praat op sociale media mee via de hashtag #MediaMastersNL