Schrijf je nu in voor Mediamasters

Heeft jouw klas de trailer van MediaMasters al gezien? Tijdens de landelijke wedstrijd van 5 t/m 13 november worden de leerlingen meegenomen in een spannend verhaal. De jonge uitvinder Layla wordt uitgenodigd voor het programma Jonge Uitvinders: The Battle. Ze besluit mee te doen, maar haar uitvinding is nog niet af en haar tegenstander speelt het spel niet eerlijk. Jouw leerlingen kunnen Layla helpen door het beantwoorden van vragen en het uitvoeren van opdrachten waarmee zij bits verdienen. Lukt het Layla en de leerlingen om de uitvinding toch op tijd af te krijgen?

Doe mee aan MediaMasters

Strijdt jouw klas tijdens de landelijke wedstrijd van 5 tot en met 13 november 2020 samen met duizenden klassen mee om de titel “Meest mediawijze klas van Nederland”? Schrijf je nu in voor MediaMasters en bereid je goed voor met de DemoMissie. Met de DemoMissie doet de klas kennis op die goed van pas komt tijdens de Week van de Mediawijsheid.

» Doe je mee? Schrijf je hier in!

» Meer informatie over de DemoMissie

Tip: Maak ook gelijk je klas aan. Dit kan nog tot 4 november!

 

Bekijk hier een overzicht van al het nieuws rondom MediaMasters en praat op sociale media mee via de hashtag #MediaMastersNL