Poster ophangen

Wil je andere klassen en ouders laten weten dat jullie meedoen aan MediaMasters? Hang dan de speciale poster op in je klas of gehele school. Op de poster kun je jullie klassenaam schrijven, zodat de leerlingen deze kunnen overnemen en thuis of in de klas aan de slag kunnen gaan met het verdienen van extra bits via de games op MediaMasters Extra. 

Poster bij bestellen of downloadenPosters

Wil je meer posters bestellen of downloaden? Dat kan! Via deze website is het mogelijk om tegen enkel verzend- en administratiekosten extra posters te bestellen. De campagneposter is daarnaast ook gratis te downloaden via: mediamasters.nl/downloads. Op deze pagina vind je tevens andere handige downloads zoals de ouderbrief, puzzelopdrachten en handleiding. Neem gerust een kijkje om goed voorbereid van start te gaan.

MediaMasters

Al meer dan 6000 klassen hebben zich aangemeld om van 3 t/m 11 november met elkaar de strijd aan te gaan tijdens de landelijke wedstrijd. Doe jij ook mee met je klas? Inschrijven kan t/m 2 november via mijn.mediamasters.nl/registreren.

Bekijk hier een overzicht van al het nieuws rondom MediaMasters en praat op sociale media mee via de hashtag #MediaMastersNL