DOWNLOADS

Op deze pagina vind je alle handige downloads voor de landelijke wedstrijd van MediaMasters. Denk bijvoorbeeld aan de handleiding of een voorbeeldbrief om de ouders te informeren over jullie deelname.

COMMUNICATIE MATERIALEN

Hier vind je een aantal voorbeeldbrieven welke je kan gebruiken om aan bijvoorbeeld ouders te vertellen dat jullie meedoen aan MediaMasters.

PUZZELOPDRACHTEN GROEP 5/6

Hier vind je de puzzelopdrachten die je nodig hebt in MediaMissies 2 en 4. Je kunt de opdrachten uitprinten en als werkbladen aan verschillende groepjes uitdelen. Wil je liever de leerlingen met een device in een groepje aan de slag zetten? Verwijs ze dan naar mediamasters.nl/leerlingen.

SPECIAAL ONDERWIJS

MediaMasters is er ook voor leerlingen in het speciaal onderwijs. De afleveringen zijn ondertiteld en worden tijdens de Week van de Mediawijsheid ondersteund met Nederlandse gebarentaal en audiodescriptie. Klassen uit het speciaal onderwijs hebben een eigen eindklassement en maken kans op mooie prijzen.

PRIJZEN VAN MEDIAMASTERS

Onze netwerkpartners hebben ook afgelopen schooljaar weer mooie prijzen beschikbaar gesteld. Bekijk ze hier. Gaandeweg maken we de prijzen voor schooljaar 2022-2023 ook hier bekend.

DOWNLOADS