Ontdek wie er hebben meegewerkt aan Mediamasters 2020-2021

Wist je dat de inhoud van MediaMasters wordt samengesteld uit het aanbod van netwerkpartners van Netwerk Mediawijsheid? Zij denken vanuit hun eigen expertise mee in de vragen en opdrachten van MediaMasters. Zo denkt de ene partner mee bij het thema online pesten en de ander bij nepnieuws. De vragen uit de MediaQuiz op MediaMasters Extra zijn dan ook door de partners bedacht.

Wie maakt MediaMasters?

Bij Netwerk Mediawijsheid zijn meer dan 1000 organisaties, bedrijven en instellingen aangesloten. Zij zijn werkzaam in de media, bieden voorlichting, ontwikkelen lesmateriaal, workshops, handboeken, projecten of doen onderzoek naar mediawijze thema’s.

In het schooljaar 2020/2021 leveren deze partners een bijdrage aan MediaMasters>>

Doe mee aan MediaMasters

Wordt jouw klas uitgeroepen tot de ‘Meest mediawijze klas van Nederland’? Strijd tijdens de landelijke wedstrijd van 5 tot en met 13 november 2020 samen met duizenden klassen om deze felbegeerde titel én mooie prijzen. MediaMasters is onderdeel van de Week van de Mediawijsheid.

Doe je mee? Maak hier je klas aan! >>


Bekijk hier een overzicht van al het nieuws rondom MediaMasters en praat op sociale media mee via de hashtag #MediaMastersNL