Nieuw dit jaar: binnenschoolse competitie

MediaMasters is een landelijke wedstrijd en alle klassen spelen binnen hun eigen competitie. Het regulier basisonderwijs en het speciaal basisonderwijs hebben allebei hun eigen klassement. Op maandag 14 november kun je om 13.00 uur op mediamasters.nl zien welke klas er de wedstrijd heeft gewonnen.

Zien op welke plaats jouw klas is geëindigd?

Dat kan! Via Eindscore in Mijn MediaMasters kun je vanaf maandag 14 november om 13.00 uur ook zien waar jouw klas in het klassement is geëindigd.

Start een binnenschoolse competitie

Nieuw dit jaar is dat je ook kan zien hoe jouw klas het heeft gedaan vergeleken met de andere klassen binnen jouw school. Zo kunnen jullie ook een binnenschoolse competitie starten en hou je het nog spannender voor je leerlingen. Doen jullie mee?

Klas aanmaken

Heb je nog geen klas(sen) aangemaakt? Doe dat dan alsnog vóór 2 november, want alleen dan doen jullie mee in de competitie voor de landelijke wedstrijd én maken jullie kans op mooie prijzen. Benieuwd hoe je een klas aanmaakt? Bekijk onderstaande instructievideo.

» Maak hier je klas aan

Bekijk hier een overzicht van al het nieuws rondom MediaMasters en praat op sociale media mee via de hashtag #MediaMastersNL