Maak kennis met alle personages

MediaMasters staat dit jaar in het teken van Search Masters, een wedstrijd waarin 5 teams het tegen elkaar opnemen in een strijd om zoveel mogelijk sleutels te verzamelen. Het team dat aan het eind de meeste sleutels heeft bemachtigd, wint Search Masters. Maar er speelt nog iemand mee: De Jager… Welk team zal het lukken om uit handen te blijven van deze persoon? We stellen graag de 5 teams even aan je voor. 

OttoNoor
Noor & Otto

De eerste twee deelnemers van Search Masters zijn Noor en Otto. Noor wil vooral één ding: Search Masters winnen! Ze doet mee aan de wedstrijd met haar vader Otto, die nogal klungelig kan zijn. Toch doet hij er alles aan om samen met zijn dochter de wedstrijd te winnen. Maar zal ze dat ook lukken?

James & EvaJames en Eva

James en Eva vormen samen het tweede team van Search Masters! James is een best verwende jongen, maar hij weet wel erg veel van techniek. Hij gaat samen met zijn moeder Eva de strijd aan tegen de andere teams. Eva is een belangrijke zakenvrouw en is daarom erg druk met alle zaken die daarbij horen. Even snel dat ene telefoontje opnemen of dat mailtje beantwoorden… Dit merkt James heel goed als hij de strijd in Search Masters wil aangaan. Hoe gaat James hiermee om?

Mitchell

Mitchell & MaxMax

Het derde duo is Max en Mitchell. Ze zijn jaren beste vrienden en geocachen vaak. Max is een aardige jongen die graag een grapje maakt. Mitchell is een stukje serieuzer dan Max, maar is ook altijd in voor een grapje. Ze beleven veel plezier aan Search Masters, maar zullen zij het ook winnen?! 

Tess en Milly


Tess & Milly

Het vierde team bestaat uit Tess en Milly! Tess is verwend en heeft meer aandacht voor haar uiterlijk dan voor het spelen van Search Masters. Ze vormt een team met Milly. Zij is, in tegenstelling tot Tess, stoer, energiek en gaat geen avontuur uit de weg. Zullen deze twee tegenpolen een goed team vormen en Search Masters winnen? 

 

Riek & MartinMartin en Riek

Het vijfde en laatste team is het team van Riek en Martin. Riek is een echte gamer en hoopt door haar game skills Search Masters te winnen. Ze vormt een team samen met haar kleinzoon Martin. Hij is, in tegenstelling tot zijn oma, een stuk rustiger en hij kijkt graag de kat uit de boom. 

 

Wil je nog beter kennis maken met alle personages? Speel dan samen met je klas alvast de DemoMissie. Op deze manier maken jullie kennis met het type vragen en de personages.  

Wie zal Search Masters winnen? Ontdek het van 3 t/m 11 november

Bekijk hier een overzicht van al het nieuws rondom MediaMasters en praat op sociale media mee via de hashtag #MediaMastersNL