Maak gratis kans op een gehele DigiScan

Tijdens de landelijke wedstrijd van MediaMasters kunnen leerlingen door zoveel mogelijk bits te verdienen vette prijzen winnen voor hun klas, zoals een bezoek aan Beeld & Geluid in Hilversum. Wist je dat er ook een prijs voor enkel leerkrachten te winnen valt? 

DigiScanForecast for Education 

Fourcast for Education is een organisatie die zich dagelijks inzet om honderden scholen te helpen met hun digitalisering. Zij leren leerkrachten hoe ze technologie zinvol kunnen inzetten tijdens hun lessen. Fourcast for Education biedt dit jaar daarom een gehele DigiScan voor jouw school aan! De DigiScan brengt snel in kaart waar jouw school het snelst en meest winst kan boeken door digitale middelen en tools efficiënt, zinvol en gepast in te zetten. Daarnaast ontvangen jullie zinvolle adviezen. Wil jij kans maken? Mail dan nu naar info@mediamasters.nl met als onderwerp ‘Fourcast for Education’ en wie weet maken jullie kans! De winnaar van de prijs wordt via de mail bekend gemaakt. 

 

Bekijk hier een overzicht van al het nieuws rondom MediaMasters en praat op sociale media mee via de hashtag #MediaMastersNL