Lees de handleiding van MediaMasters

Van 4 t/m 12 november strijden duizenden klassen tijdens de Week van de Mediawijsheid om de titel ‘Meest mediawijze klas van Nederland’. Bereid je goed voor en lees de handleiding. Gaat jouw klas er met de titel vandoor?

Kinderen steken hun hand op in de klas

MediaMasters handleiding

In de handleiding staat alle informatie die je nodig hebt om van MediaMasters een succes te maken. Denk hierbij aan praktische zaken, zoals: de thema’s die aan bod komen, uitleg van opdrachten en de puntentelling, spelregels en handige weetjes.

Bekijk de instructievideo’s

Wil je weten hoe je een collega uitnodigt, een klas aanmaakt of hoe je gegevens wijzigt? Bekijk dan de instructievideo’s op het YouTube-kanaal van MediaMasters.

Kom je er nog steeds niet uit? De helpdesk helpt je graag opweg. De helpdesk is te bereiken tijdens kantooruren via info@mediamasters.nl. Wil je liever iemand spreken? Dat kan tijdens de landelijke wedstrijd (4 t/m 12 november) op doordeweekse dagen van 08.00 tot 17.00 uur via 035-799 4084.

Bekijk hier een overzicht van al het nieuws rondom MediaMasters en praat op sociale media mee via de hashtag #MediaMastersNL