Handige documenten voor MediaMasters!

Volgende week donderdag begint de landelijke wedstrijd van MediaMasters. Duizenden klassen strijden dan om de titel ‘Meest mediawijze klas van Nederland’. In Mijn MediaMasters vind je handige documenten en instructies om goed van start te gaan.

Kinderen met handige documenten

In Mijn MediaMasters vind je alle handige documenten en instructies, zoals: de handleiding, poster, voorbeeldbrieven voor ouders en het certificaat voor de leerlingen.

Lees de handleiding

In de handleiding staat alle informatie die je nodig hebt om van MediaMasters een succes te maken. Denk hierbij aan praktische zaken, zoals: spelregels thema’s die aan bod komen, uitleg van opdrachten, de puntentelling en handige weetjes.

Problemen?

Loop je tegen iets aan? In Mijn MediaMasters vind je onder Help de veelgestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact op met de helpdesk via info@mediamasters.nl. Vanaf woensdag 3 november t/m vrijdag 12 november is de helpdesk ook telefonisch bereikbaar tussen 8.00 uur en 17.00 uur via 035-799 4084.

Bekijk hier een overzicht van al het nieuws rondom MediaMasters en praat op sociale media mee via de hashtag #MediaMastersNL