Beeld en geluid ontvangt Mediamasters winnaars 2019

Woensdag 4 februari was het feest bij Beeld en Geluid in Hilversum: De winnaars van de landelijke competitie tijdens de Week van de Mediawijsheid 2019, kwamen langs om hun prijs te verzilveren.

Op bezoek bij Beeld en Geluid

De eerste prijs van het basisonderwijs ging naar groep 8Beste! van De Paradijsvogel in Den-Haag. De winnaar van het speciaal onderwijs is Team Huizing7 van Kentalis Professor Huizingschool in Enschede. Ze brachten met hun klassen een bezoek aan de experience van het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid in Hilversum. Dat was niet het enige, want ze kregen ook een masterclass presenteren van een presentator van het Jeugdjournaal. Hoe cool is dat?!

Tweede prijs

Groep 8C van KDBS Het Tangram won dit jaar met MediaMasters tijdens de Week van de Mediawijsheid 2019 de tweede prijs: met de hele klas naar EYE Filmmuseum in Amsterdam. De klas bezocht het museum en kreeg een workshop grimeren. De geschminkte wonden waren niet van echt te onderscheiden!

Voortgezet onderwijs

Met de landelijke wedstrijd tijdens #WvdM19 speelden niet alleen basisscholen mee, ook middelbare scholen hadden een eigen voortgezet onderwijs competitie. Klas Bor1b2 van het Zone College scoorde de meeste bits in deze competitie. Zij kregen als prijs een workshop Beeldkraken in de klas!

MediaMasters gaat door!

Wil je met je klas ook een leuke prijs winnen? Ga dan de rest van het schooljaar met MediaMasters aan de slag! De drie klassen die op 1 juni 2020 de meeste bits hebben verzameld, krijgen een prijs. Speel dus in de klas de Extra Missies en moedig de leerlingen aan om thuis verder te spelen via MediaMasters Extra.


Bekijk hier een overzicht van al het nieuws rondom MediaMasters en praat op sociale media mee via de hashtag #MediaMastersNL