145.000 leerlingen strijden om de titel ‘meest mediawijze klas van Nederland’

Ruim 3500 klassen zijn vorige week gestart met MediaMasters. Is jouw klas al begonnen? Vergeet niet de vijfde missie vóór vrijdag 13 november 15:00 uur te spelen om zo kans te maken op de titel ‘Meest mediawijze klas van Nederland’.

Lees de handleiding

Wil je alles nog een keer nalezen? Lees dan de handleiding. Hierin staat alle informatie die nodig is om van MediaMasters tot een succes te maken. Denk hierbij aan praktische zaken, zoals: spelregels, thema’s die aan bod komen en de uitleg van opdrachten.

» Lees de handleiding

Hulp nodig?

Wil je weten hoe je je MediaMasters opstart, een collega uitnodigt of je school gegevens wijzigen? Bekijk dan de instructiepagina. Hier staan verschillende video’s en materialen die je op weg kunnen helpen.

Kom je er nog steeds niet uit? We helpen je graag via onze helpdesk. De helpdesk is te bereiken tijdens kantooruren via info@mediamasters.nl. Wil je liever iemand spreken? Tot vrijdag 13 november is de helpdesk van 08:00 – 17:00 ook telefonisch bereikbaar via 035-799 4084.


Bekijk hier een overzicht van al het nieuws rondom MediaMasters en praat op sociale media mee via de hashtag #MediaMastersNL