MEDIAMASTERS EXTRA OFFLINE

MediaMasters Extra is op dit moment offline. Het is niet mogelijk om extra bits te verdienen.

Andere getallen bits

Het kan zijn dat jullie in Mijn MediaMasters een ander aantal bits zien. Schrik niet! Dit is puur visueel voor jullie zichtbaar, maar aan de achterkant zijn de juiste hoeveelheden bits wel goed opgeslagen. Dit heeft te maken met de verlenging van de landelijke wedstrijd en daarom laat MediaMasters Extra andere gemiddelde cijfers van de dagmax zien.

Vragen?

Heb je vragen over je klas of bits? Neem dan gerust contact op met de MediaMasters-helpdesk via info@mediamasters.nl of 035-799 40 84. We zijn t/m dinsdag 21 november van 09.00 – 17.00 uur te bereiken. 

SPECIAAL ONDERWIJS

MediaMasters is er ook voor leerlingen in het speciaal onderwijs. De afleveringen zijn ondertiteld en worden tijdens de Week van de Mediawijsheid ondersteund met Nederlandse gebarentaal en audiodescriptie. Klassen uit het speciaal onderwijs hebben een eigen eindklassement en maken kans op mooie prijzen.

PRIJZEN VAN MEDIAMASTERS

Onze netwerkpartners hebben ook afgelopen schooljaar weer mooie prijzen beschikbaar gesteld. Bekijk ze hier. Gaandeweg maken we de prijzen voor schooljaar 2022-2023 ook hier bekend.

DOWNLOADS