De poster ontvangen en meer bestellen!

Laat zien dat je meedoet aan MediaMasters tijdens de Week van de Mediawijsheid door de MediaMasters-poster op te hangen in jouw school. Op de poster kun je de klassennaam schrijven, zodat de leerlingen deze gemakkelijk kunnen overnemen. Met deze klassennaam kunnen zij thuis verder aan de slag met MediaMasters Extra.

Kind met Interactief bord

Hangt er al een poster in jouw klas?

Posters bestellen?

Iedere basisschool in Nederland heeft in week 38 per post een informatiepakket ontvangen met daarin een flyer en een poster van MediaMasters. Wil je meer exemplaren ontvangen? Wij bieden je de mogelijkheid om de poster (na) te bestellen. Voor het (na)bestellen betaal je een bijdrage van €6,50 voor de verzend- en administratiekosten. Je kunt maximaal 10 posters per keer bestellen. De campagneposter is ook gratis te downloaden via Mijn MediaMasters.

Doe mee aan MediaMasters

Strijd tijdens de landelijke wedstrijd van 4 tot en met 12 november 2021 samen met je klas tegen duizenden klassen om de titel “Meest mediawijze klas van Nederland”. Doet jouw klas nog niet mee? Schrijf je nu in en bereid je samen met de klas goed voor en speel de DemoMissie. Tijdens de DemoMissie maak je kennis met alle onderdelen van de landelijke wedstrijd die goed van pas komen tijdens de Week van de Mediawijsheid.

» Doe je mee? Maak hier je klas aan!

Bekijk hier een overzicht van al het nieuws rondom MediaMasters en praat op sociale media mee via de hashtag #MediaMastersNL