MediaMasters winactie: maak kans op een meet & greet met H.E.N.K.

26 november – Wil jij samen met jouw klas een exclusieve online ontmoeting winnen met Layla’s uitvinding: robot H.E.N.K.? MediaMasters maakt het mogelijk! Speel Mediamatties en win een online meet & greet met de acteur achter H.E.N.K., Duncan Meijering. Tijdens deze ontmoeting vertelt Duncan meer over zijn ervaringen in zijn rol als H.E.N.K. en beantwoordt  hij al jullie vragen hierover. Hoe tof is dat? Hoe maak je kans?

  • Leerlingen spelen thuis Mediamatties met hun ouder(s) en/of verzorger(s). 
  • Aan het einde van Mediamatties krijg je een bitcode en een formulier te zien. Vul in het formulier de bitcode, jullie klassennaam in MediaMasters en de naam van jullie school in.
  • Op maandag 14 december om 11.00 uur zal de online meet & greet met H.E.N.K. plaatsvinden. 

De winactie sluit op donderdag 10 december om 12.00 uur waarna de winnende klas bekend wordt gemaakt op mediamasters.nl

Mediamatties

Kinderen en hun ouders hebben vaak een verschillende mening over gamen, sociale media en internet. Wat kunnen ze van elkaar opsteken? Ze ontdekken het door samen Mediamatties te spelen. Mediamatties is een MediaMasters Extra opdracht die leerlingen tijdens de landelijke wedstrijd konden spelen om extra bits te verdienen. 


Bekijk hier een overzicht van al het nieuws rondom MediaMasters en praat op sociale media mee via de hashtag #MediaMastersNL.

Deel dit bericht