MediaMasters alert: Klassement offline

12 november – Wil jij nog snel kijken waar je klas op dit moment staat in de ranglijst? Bekijk het dan hier. Vanmiddag gaat namelijk om 17:00 uur het klassement offline, zodat het tot maandag 16 november 13:00 uur spannend blijft wie de winnaar is. 

Winnaars bekendmaking

De finale dient voor vrijdagmiddag 13 november vóór 15:00 uur gespeeld te zijn. Daarna gaan we de eindscores berekenen. De klas met de meeste bits wint MediaMasters en mag zich de ‘Meest mediawijze klas van Nederland’ noemen en wint daarnaast een toffe prijs!

Na het beantwoorden van de laatste vraag moet je wachten tot de uitslag bekend wordt gemaakt op maandag 16 november om 13.00 uur.

Prijzen

Beeld en Geluid Den Haag

De winnaars van MediaMasters winnen een bezoek aan Beeld en Geluid Den Haag. Ook krijgen zij een workshop Verhalenfabriek cadeau. In deze workshop lezen zij hoe beeldverhalen worden gemaakt door het maakproces te analyseren en zelf een eigen fictiefilm te maken. Aansluitend op deze workshop krijgen de winnaars ook nog eens een Meet & Greet met de cast van MediaMasters. Hoe tof is dat?

Benieuwd naar de andere prijzen? Bekijk ze hier.


Bekijk hier een overzicht van al het nieuws rondom MediaMasters en praat op sociale media mee via de hashtag #MediaMastersNL.

Deel dit bericht