Informeer ouders over MediaMasters met de ouderbrief

30 september – Zijn alle ouders/verzorgers van jouw klas geïnformeerd over MediaMasters? Laat zien dat jullie deelnemen aan MediaMasters tijdens de Week van de Mediawijsheid door de ouderbrief te versturen. Deze hebben wij kant- en klaar als download beschikbaar – je hoeft alleen de juiste gegevens in te vullen.

Instructies en Downloads

Om goed aan de slag te gaan met MediaMasters hebben we voor, tijdens en na MediaMasters materialen en tips klaargezet die je vrijblijvend kunt downloaden en inzetten op school. Stap voor stap lezen hoe je iedere ThemaMissie speelt? De ouderbrief downloaden? Of de instructievideo’s bekijken over hoe je bijvoorbeeld een klas aanmaakt? Bekijk dan de instructiepagina.

Doe mee aan MediaMasters

Wordt jouw klas uitgeroepen tot de ‘Meest mediawijze klas van Nederland’? Strijd tijdens de landelijke wedstrijd van 5 tot en met 13 november 2020 samen met duizenden klassen om deze felbegeerde titel én mooie prijzen. MediaMasters is onderdeel van de Week van de Mediawijsheid.

Doe je mee? Maak hier je klas aan! >>

Bekijk hier een overzicht van al het nieuws rondom MediaMasters en praat op sociale media mee via de hashtag #MediaMastersNL.

Deel dit bericht