Hulp nodig? Bekijk de instructievideo

12 oktober – Het is bijna zover! Volgende maand barst de strijd om de titel ‘Meest mediawijze klas van Nederland’ weer los. Al meer dan 3000 klassen hebben zich aangemeld. Heb jij jouw klas al aangemeld? Je kunt tot en met 4 november jouw klas aanmaken.

Hulp nodig?

Stap voor stap kijken hoe je jouw klas aanmaakt voor MediaMasters? Een collega uitnodigt? Of je school gegevens wijzigt? Bekijk dan de instructiepagina. Hier staan verschillende video’s die je op weg kunnen helpen. Kom je er nog steeds niet uit? We helpen je graag via onze helpdesk. De helpdesk is te bereiken tijdens kantooruren via info@mediamasters.nl. Wil je liever iemand spreken? Dat kan op dinsdag en donderdag van 14.00 uur – 16.00 uur via 035-799 4084.

Doe mee aan MediaMasters

Is jouw klas de ‘Meest mediawijze klas van Nederland’? Strijd tijdens de landelijke wedstrijd van 5 tot en met 13 november 2020 samen met duizenden klassen om deze felbegeerde titel én win mooie prijzen. MediaMasters is onderdeel van de Week van de Mediawijsheid.

»Schrijf je hier in

Bekijk hier een overzicht van al het nieuws rondom MediaMasters en praat op sociale media mee via de hashtag #MediaMastersNL.

Deel dit bericht