Hangt de MediaMasters-poster al in jouw klas?

24 september – Hangt de MediaMasters-poster al in jouw klas? Laat collega’s, leerlingen en ouders/verzorgers zien dat jullie deelnemen aan MediaMasters tijdens de Week van de Mediawijsheid door de poster op te hangen. Daarnaast kan je jouw klassencode erop schrijven zodat de leerlingen deze gemakkelijk kunnen overnemen voor thuis. Elke basisschool in Nederland heeft een exemplaar ontvangen.

Heb je meer posters nodig? Bestel hem (maximaal 10 stuks tegen 6,50 EUR verzendkosten) of download de campagneposter en print hem zelf uit voor in de klas.

Instructies & Downloads

Stap voor stap lezen hoe je iedere ThemaMissie speelt? De poster downloaden? Of de instructievideo’s bekijken over hoe je bijvoorbeeld een klas aanmaakt? Bekijk dan de instructiepagina.

Doe mee aan MediaMasters

Wordt jouw klas uitgeroepen tot de ‘Meest mediawijze klas van Nederland’? Strijd tijdens de landelijke wedstrijd van 5 tot en met 13 november 2020 samen met duizenden klassen om deze felbegeerde titel én mooie prijzen. MediaMasters is onderdeel van de Week van de Mediawijsheid.

Doe je mee? Maak hier je klas aan! >>

Bekijk hier een overzicht van al het nieuws rondom MediaMasters en praat op sociale media mee via de hashtag #MediaMastersNL

Deel dit bericht