De #WvdM20 komt eraan!

10 september 2020 – De Week van de Mediawijsheid komt er weer aan! Een week vol kennis en inspiratie voor jong & oud. Naast allerlei activiteiten en tips, barst ook de strijd tussen duizenden klassen los om de titel ‘meest mediawijze klas van Nederland’.

Tip: bereid je goed voor en maak vóór 5 november je klas aan!

Wat is jouw digitale balans? Je hebt het zelf in de hand

Scrollen, liken, appen, swipen, streamen, gamen en subscriben: online media zijn onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Ze bieden talloze mogelijkheden, maar kunnen ook veel van je vragen. Tijdens de Week van de Mediawijsheid (6 t/m 13 november 2020) kun jij zelf uitvinden hoe je media kunt gebruiken om gezond te blijven en het beste uit jezelf te halen. Dat is voor iedereen anders. Waar voel jij je goed bij? Je hebt het zelf in de hand.

🤳🏼 Kijk op www.weekvandemediawijsheid.nl/. #WvdM #zelfindehand

”Even je appjes checken of ga je slapen? Je hebt het zelf in de hand”.

Doe mee aan een nieuw jaar Mediamasters

Wordt jouw klas uitgeroepen tot ‘meest mediawijze klas van Nederland’? Strijd tijdens de landelijke wedstrijd van 5 tot en met 13 november 2020 samen met duizenden klassen om deze felbegeerde titel én mooie prijzen. MediaMasters is onderdeel van de Week van de Mediawijsheid.

DemoMissie

Goed voorbereid starten met de landelijke wedstrijd? Speel vanaf 15 september de DemoMissie. In de DemoMissie komen alle onderdelen van de landelijke wedstrijd aan bod en leren je leerlingen alvast de personages kennen.

INSCHRIJVEN >>

Meer informatie? Neem een kijkje op onze website.

Bekijk hier een overzicht van al het nieuws rondom MediaMasters en praat op sociale media mee via de hashtag #MediaMastersNL.

Deel dit bericht