De MediaMasters-wereld is op slot

01 juni 2021De zomervakantie komt dichterbij en MediaMasters maakt zich op voor het nieuwe schooljaar. Deze zomer wordt MediaMasters vernieuwd en het is vanaf vandaag niet meer mogelijk om de ThemaMissies te spelen, aan de slag te gaan met de opdrachten op MediaMasters Extra en om in te loggen op Mijn MediaMasters.

MediaMasters Bieb

Wil je in de laatste weken van het schooljaar aan de slag met mediawijze thema’s, zoals: online pesten, WhatsApp of privacy? Gebruik dan de MediaMasters Bieb en ga aan de slag met een van de vele (les)materialen.

Zet ‘m in de agenda: de landelijke wedstrijd 2021!

Tijdens de Week van de Mediawijsheid worden duizenden klassen uitgedaagd om de personages uit de game te helpen bij hun spannende mediawijze missie en zo veel mogelijk punten te scoren. De landelijke wedstrijd van MediaMasters vindt plaats van 4 tot en met 12 november 2021. Net als afgelopen jaar bestaat de landelijke wedstrijd uit vijf MediaMissies, inclusief de finale.

Klassen aanmaken

Vanaf de start van het nieuwe schooljaar is het mogelijk om je aan te melden voor de landelijke wedstrijd. Heb je al een account? Dan krijg je in september automatisch een mail om je klas aan te maken.

Heb je nog geen account en wil je op de hoogte gehouden worden? Laat dan hier je gegevens achter en we sturen je in september eenmalig een vrijblijvende mail met meer informatie over het aanmaken van een nieuw account.

Gegevens aanpassen

Je kunt momenteel geen gegevens aanpassen in Mijn MediaMasters. Heb je een vraag of een wijziging? Neem dan contact op met de helpdesk via info@mediamasters.nl.


Bekijk hier een overzicht van al het nieuws rondom MediaMasters en praat op sociale media mee via de hashtag #MediaMastersNL.

Deel dit bericht