Bestel en hang de poster op

9 oktober –  Laat zien dat je meedoet aan MediaMasters tijdens de Week van de Mediawijsheid door de MediaMasters-poster op te hangen. Op de poster kun je de klassencode schrijven, zodat leerlingen deze gemakkelijk kunnen overnemen. Met deze klassencode kunnen ze thuis verder aan de slag met MediaMasters Extra. Hangt de poster al in jouw klas? 

Posters bestellen?

Iedere basisschool in Nederland heeft in week 38 per post een poster ontvangen. De poster gemist of wil je meer exemplaren ontvangen? Bestel maximaal 10 stuks per bestelling voor €6,50 verzendkosten. Liever zelf printen? Download de poster gratis en hang hem op in de klas.

Doe mee aan MediaMasters

Strijd tijdens de landelijke wedstrijd van 5 tot en met 13 november 2020 samen met duizenden klassen om de titel “Meest mediawijze klas van Nederland”? Schrijf je nu in voor MediaMasters en bereid je goed voor met de DemoMissie. Met de DemoMissie doet de klas kennis op die goed van pas komt tijdens de Week van de Mediawijsheid.

»Doe je mee? Schrijf je hier in

Bekijk hier een overzicht van al het nieuws rondom MediaMasters en praat op sociale media mee via de hashtag #MediaMastersNL.

Deel dit bericht