Bekendmaking online winactie H.E.N.K.

14 december – Wat heeft Layla’s uitvinding: H.E.N.K. veel fans! De afgelopen twee weken konden leerlingen thuis aan de slag met Mediamatties om kans te maken op een online meet & greet met de acteur van H.E.N.K., Duncan Meijering. De winnaar van de exclusieve online meet & greet is Groep C3 van SBO de Griffel uit Heerlen. Van harte gefeliciteerd! Duncan gaat vandaag jullie klas bezoeken. Tijdens deze online ontmoeting vertelt Duncan meer over zijn ervaringen in zijn rol als H.E.N.K. en beantwoordt hij al jullie vragen hierover.

Mediamatties

Praten jouw leerlingen over gamen, sociale media en internet met hun ouder(s) of verzorger(s)? Kinderen en hun ouders hebben vaak een verschillende mening over digitale media. Wat kunnen ze van elkaar opsteken? Ontdek het door Mediamatties te spelen. 

Wat heb je nodig?

  • Een (groot)ouder of verzorger
  • Twee schermen, bijvoorbeeld een computer en een telefoon
  • 20 minuten de tijd om samen te spelen

Mediamatties is een opdracht uit MediaMasters Extra die leerlingen tijdens de landelijke wedstrijd konden spelen om extra bits te verdienen.


Bekijk hier een overzicht van al het nieuws rondom MediaMasters en praat op sociale media mee via de hashtag #MediaMastersNL.

Deel dit bericht