MediaMasters is het hele schooljaar beschikbaar en heeft als hoogtepunt de landelijke wedstrijd tijdens de Week van de Mediawijsheid.

Op deze pagina vind je alle instructies en downloads om goed voorbereid aan de slag te gaan.

Problemen?

Ervaar je problemen of heb je en vraag? Kijk bij de veelgestelde vragen of neem contact op met de helpdesk.

De helpdesk is te bereiken tijdens kantooruren via info@mediamasters.nl. Liever iemand spreken? Dat kan op dinsdag en donderdag van 14.00 uur – 16.00 uur via 035 799 4084.

Instructie DemoMissie

Goed voorbereid starten met de landelijke wedstrijd? Speel vanaf 15 september de DemoMissie. In de DemoMissie komen alle onderdelen van de landelijke wedstrijd aan bod en leren je leerlingen alvast de personages kennen.

Instructie DemoMissie

Instructie landelijke wedstrijd

Stap voor stap lezen wat je nodig hebt voor MediaMasters en hoe je de landelijke wedstrijd speelt? Bekijk dan snel de handleiding. Vergeet ook niet om vóór 5 november je klas aan te maken!

Zo maak je van MediaMasters een succes!

Instructie ThemaMissies

Tijdens de landelijke wedstrijd minder goed gescoord op een thema? Of wil je meer aandacht besteden aan online omgangsvormen of het
herkennen van reclame? Ga dan de rest van het schooljaar aan de slag met de ThemaMissies.

De ThemaMissies zijn vanaf 16 november het hele schooljaar beschikbaar en bestaan uit een video, een debat en een creatieve doe-opdracht.

Downloads

In aanloop naar de landelijke wedstrijd vind je hier diverse downloads, zoals: een ouderbrief, handleiding, MediaMasters poster en het certificaat.


Bekijk de instructievideo’s


Inschrijven voor MediaMasters

Schoolgegevens wijzigen

Klas aanmaken voor MediaMasters

Leraargegevens wijzigen

Collega uitnodigen of verwijderen

MediaMasters opstarten