MediaMasters is het hele schooljaar beschikbaar en heeft als hoogtepunt de landelijke wedstrijd tijdens de Week van de Mediawijsheid.

Op deze pagina vind je alle instructies en downloads om goed voorbereid aan de slag te gaan.

MediaMasters wordt deze zomer vernieuwd.
Je kunt daarom tijdelijk niet inloggen en gegevens aanpassen op Mijn MediaMasters of de Game spelen. Vanaf het nieuwe schooljaar staat de vernieuwde versie voor je klaar en kun je weer een klas aanmaken voor de landelijke wedstrijd tijdens de Week van de Mediawijsheid (4 t/m 12 november 2021).

Heb je al een account bij MediaMasters? Dan ontvang je in september automatisch een mail om je klas voor het nieuwe schooljaar aan te maken.

Heb je nog geen account en wil je op de hoogte gehouden worden? Laat dan hier je gegevens achter en we sturen je in september eenmalig een vrijblijvende mail met meer informatie over het aanmaken van een nieuw account.

Problemen?

Ervaar je problemen of heb je en vraag? Kijk bij de veelgestelde vragen of neem contact op met de helpdesk.

De helpdesk is te bereiken tijdens kantooruren via info@mediamasters.nl.

Instructie DemoMissie

Goed voorbereid starten met de landelijke wedstrijd? Speel vanaf 15 september de DemoMissie. In de DemoMissie komen alle onderdelen van de landelijke wedstrijd aan bod en leren je leerlingen alvast de personages kennen.

Instructie DemoMissie

Instructie landelijke wedstrijd

Stap voor stap lezen wat je nodig hebt voor MediaMasters en hoe je de landelijke wedstrijd speelt? Bekijk dan snel de handleiding. De landelijke wedstrijd is afgelopen. De volgende editie vindt plaats op 5 – 12 november 2021

Instructie landelijke wedstrijd

Instructie ThemaMissies

Tijdens de landelijke wedstrijd minder goed gescoord op een thema? Of wil je meer aandacht besteden aan online omgangsvormen of het herkennen van reclame? Ga dan aan de slag met de ThemaMissies en verbeter het MediaRapport.

Instructie ThemaMissies
Hulpsheet digitaal ThemaMissies spelen

Bekijk de instructievideo’s

Inschrijven voor MediaMasters

Schoolgegevens wijzigen

MediaMasters opstarten


Klas aanmaken voor MediaMasters

Leraargegevens wijzigen

Collega uitnodigen of verwijderen