MediaMasters is het hele schooljaar beschikbaar en heeft als hoogtepunt de landelijke wedstrijd tijdens de Week van de Mediawijsheid.

Op deze pagina vind je alle instructies en downloads om goed voorbereid aan de slag te gaan.

Problemen?

Ervaar je problemen of heb je en vraag? Kijk bij de veelgestelde vragen of neem contact op met de helpdesk.

De helpdesk is te bereiken tijdens kantooruren via info@mediamasters.nl. Liever iemand spreken? Dat kan op dinsdag en donderdag van 14.00 uur – 16.00 uur via +31 35 799 4084.

Instructie DemoMissie

Goed voorbereid starten met de landelijke wedstrijd? Speel vanaf 15 september de DemoMissie. In de DemoMissie komen alle onderdelen van de landelijke wedstrijd aan bod en leren je leerlingen alvast de personages kennen.

Instructie DemoMissie

Instructie Landelijke wedstrijd

Stap voor stap lezen hoe je iedere MediaMissie speelt? In aanloop naar de landelijke wedstrijd komt er per MediaMissie een instructie online.

Begin oktober is de handleiding beschikbaar. In deze handleiding vind je alle informatie die je nodig hebt om van MediaMasters een succes te maken.

Instructie ThemaMissies

Tijdens de landelijke wedstrijd minder goed gescoord op een thema? Of wil je meer aandacht besteden aan online omgangsvormen of het
herkennen van reclame? Ga dan de rest van het schooljaar aan de slag met de ThemaMissies.

De ThemaMissies zijn vanaf 16 november het hele schooljaar beschikbaar en bestaan uit een video, een debat en een creatieve doe-opdracht.

Downloads

In aanloop naar de landelijke wedstrijd vind je hier diverse downloads, zoals: een ouderbrief, handleiding, MediaMasters poster en het certificaat.


Bekijk de instructievideo’s


Inschrijven voor MediaMasters

Schoolgegevens wijzigen

Klas aanmaken voor MediaMasters

Leraargegevens wijzigen

Collega uitnodigen of verwijderen