Contact

Vragen over MediaMasters? Kijk voor meer informatie bij de veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Voor technische vragen, vragen over de inhoud van MediaMasters en het spelverloop, neem contact op via info@mediamasters.nl.

Kijk voor campagnemateriaal en persinformatie op de perspagina.

Helpdesk

Ervaar je problemen? Kijk dan eerst bij de veelgestelde vragen. Staat jouw vraag of probleem hier niet tussen? Stuur dan een e-mail naar info@mediamasters.nl.

Word je liever telefonisch geholpen? Dat kan via 035-799 40 84 tijdens ons telefonisch spreekuur iedere dinsdag en donderdag tussen 14:00 – 16:00 uur.

Over deze website

MediaMasters is een initiatief van het Netwerk Mediawijsheid. Deze website wordt mede gefinancierd door de Europese Commissie, als onderdeel van het Better Internet for Kids project.

Netwerk Mediawijsheid is opgericht op initiatief van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap en heeft samen met meer dan 1000 netwerkpartners de missie: Nederland mediawijs.

 

Over het Netwerk Mediawijsheid

Het Netwerk Mediawijsheid wordt aangestuurd door vijf toonaangevende organisaties op het gebied van mediawijsheid: ECP | Platform voor de InformatieSamenleving, Kennisnet, Koninklijke Bibliotheek, Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid en de NPO.

ยป Ga voor meer informatie over het Netwerk Mediawijsheid, blogartikelen van professionals, interessante evenementen en onderzoeken naar www.mediawijzer.net, platform voor mediawijsheid professionals.

Mediawijsheid.nl

www.mediawijsheid.nl is de betrouwbare wegwijzer in veilig en slim gebruik van (digitale) media.

Kijk voor nieuws, beknopte dossiers en een overzicht van producten, diensten en organisaties op het gebied van mediawijsheid op mediawijsheid.nl.