wat-is-de-game-titel

Speel MediaMasters en ontdek de wereld van de mediawijsheid! MediaMasters is een spannende serious game over de kansen en gevaren van (digitale) media, speciaal voor groep 7 en 8. Door het spelen van de game bouwen leerlingen basiskennis op over mediawijsheid. Hoe ga je mediawijs om met WhatsApp, privacy en nepnieuws? Leerlingen gaan samen in de klas én thuis het avontuur aan en bundelen hun mediawijze krachten om MediaMissies te volbrengen. Durft jouw klas het aan?

MediaMasters kan vanaf oktober het hele schooljaar worden gespeeld, met als hoogtepunt de landelijke wedstrijd tijdens de Week van de Mediawijsheid op 16 t/m 23 november 2018. Meld nu je klas aan voor MediaMasters 2018/2019.

Klas aanmelden

Speciaal Onderwijs

MediaMasters is ook beschikbaar voor het speciaal onderwijs en wordt tijdens de Week van de Mediawijsheid ondersteund met gebarentaal.

Meer informatie

Meer informatiePrijzen MediaMasters

Dit jaar zijn er tijdens de landelijke wedstrijd in de Week van de Mediawijsheid en aan het einde van het schooljaar mooie prijzen te winnen. Breng met je klas een bezoek aan Beeld en Geluid en de studio van The Voice of Holland, Eye Filmmuseum of COMM: het museum voor communicatie.Bekijk de prijzen

Sociale media

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg MediaMasters op YouTube, Instagram en Facebook.

De karakters uit MediaMasters zijn ook te volgen via Instagram. De profielen zijn bewust openbaar waardoor je geen profiel nodig hebt om de berichten van de MediaSquad te bekijken.

Meer informatie